מרכיבים:
500 גרם קמח חומוס
2 כוסות מים
1/2 כוס שמן זית
כוס זרעים : חמנייה, דלעת, שומשום, קצח
כפית מלח ים
1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה: לערבב את הכל בקערה. להניח במקרר מכוסה כחצי שעה.
לחמם תנור ל- 200 מעלות. בתבנית אפייה למזוג חלק מהכמות ולשטח בגובה אחיד של 2 ס״מ (שלא יהיה עבה ולא דק מדי). לאפות עד שמזהיב. להניח שיתקרר קצת ואז לחתוך למלבנים.
גיוון : ניתן להוסיף זעתר / מעט צ’ילי חריף.
המון תודה לאפרת נפתלי הנטורופתית על המתכון