מרכיבים:
1 כוס קמח חומוס או כל קמח בריא אחר
1 ושליש כוס שיבולת שועל
3/4 כוס גרעיני חמנית
1/2 כוס זרעי שומשום
1/3 כוס פשתן
1 כפית מלח בריא
2 כפות שמן זית איכותי
500 מ”ל מים בערך
אפשר להוסיף 2-3 כפות זעתר או כל תבלין מתאים אחר
הכנה:
מערבבים הכל יחד – צריך לצאת מרקם של מרק עם גרעינים
לחלק לשתי תבניות גדולות – לשטח על נייר אפייה. ככל שדק יותר – כך טעים יותר לאחר מכן
לאפות ב 170 מעלות – אחרי 15 דקות לחתוך עם סכין פיצה לריבועים
לאפות עוד 45-55 דקות.
תהנו!
רחל שולמן
תגובות אחרונות