קרמבל תפוחים ופירות בריאים נוספים

ראו כאן מתכון טעים ובריא לקראמבל תפוחים, נקטרינות, אגסים ואוכמניות. ניתן לעשות כמה גרסאות עם פירות שונים. בסיס התפוחים הוא הכרחי…

קראמבל תפוחים ואננס
* זה הקראמבל תפוחים תפוחים ואננס (מהקפאה, לעולם לא מקופסה), ובחלק העליון תוספת קוקוס טחון לתערובת הקוואקר-שקדים להשלמת הסטייל הטרופי באמצע החורף

 

מרכיבים והכנה:

לחתוך 4 תפוחים, 2 אגסים ו-2 נקטרינות (עם קליפה) ולבשל עם מעט מים, מקלות קינמון ותרכיז סיידר תפוחים לפי המתיקות הרצויה – עד שמתרככים אבל לא מאבדים צורה. לטחון חלק קטן עם מיקסר יד.
לקרר מעט ולשטח בתבנית.
מעל: כוס שקדים טחונים, כוס קוואקר* (כאן ללא גלוטן), רבע כוס שמן קוקוס (כבישה קרה), מייפל טבעי, מעט וניל. לערבב, לקרר קצת במקפיא, לפורר ולהדק מעל.

אפיה – 15-10 דק’ על 180 מעלות
*אפשר להוסיף לקוואקר גם אגוזי מלך קצוצים.

 

וכאן גרסה של קרמבל התפוחים עם פטל:

קראמבל תפוחים ופטל

 

קרמבל תפוחים ופטל

 

מתכון ותמונות באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים  –  מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883

 

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז