קרוטונים בריאים מכוסמת ירוקה

3 כוסות כוסמת ירוקה. משרה לכ- 10 שעות.
מסנן ושומר על מי ההשריה.
טוחן גס במגימיקס בתוספת לשלושת רבעי כוס מי ההשריה, כף שמן זית וכפית מלח גס. וכל תוספת אחרת רצויה (זעתר, בזיליקום וכו').
מכניס את העיסה לכשעתיים-שלוש למקרר.
ואז בתבנית רגילה שם נייר אפיה מוברש בשמן זית ומרדד שכבה דקה של העיסה אבל לא דקה מאוד (זה אמור למלא את כל התבנית).
להכניס לתנור ל- 10 דקות ב- 200 מעלות ואז להוציא ובעזרת גלגלת חיתוך פיצות, לחלק לקוביות קטנות ולהחזיר לתנור לעוד 30-40 דקות.
להזהר שלא יתייבש יותר מידי.
בתיאבון ולבריאות מניצן

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז