קראמבל פירות קיץ

  1. חותכים פירות קיץ "עייפים" לקוביות או פרוסות.
  2. אפשר להשתמש בתפוחים, שזיפים, אפרסקים, נקטרינות, ענבים וכו'. אפשר להוסיף צימוקים.
  3. כמות לפי גודל התבנית שמשתמשים בה.
  4. ממיסים כף דבש (אפשר יותר אם רוצים מתוק יותר) בחצי כוס מים רותחים ומערבבים עם הפירות . אפשר להוסיף מיץ לימון, קינמון, קצת יין מתוק. שמים בתבנית.
  5. מכינים את הציפוי : מערבבים כוס שיבולת שועל , 2-3 כפות של שקדים טחונים, כף שמן איכותי, חצי כף דבש מומס בחצי כוס מים רותחים. (אפשר כמובן להגדיל כמויות בהתאם לגודל התבנית) .
  6. ניתן להוסיף קינמון, שקדים גרוסים, אגוזים וכו'.
  7. משטחים את הציפוי על הפירות.
  8. אופים בתנור (180 מעלות) כ- 45 דקות, או עד שמזהיב.

  1. בתיאבון.

 

ותודה רבה לעינב על המתכון המקורי!

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז