קציצות תרד

מרכיבים:

חבילת תרד של סנפרוסט, להפשיר ולסחוט,

כרשה קצוצה

כשלושה בצלים מוזהבים אפשר יותר או פחות כל אחד לפי טעמו, אפשר גם שום מוזהב עם הבצל.

 

הכנה:

לערבב את הכל עם מלח, פלפל (אני אוהבת פלפל שחור גרוס גס) וכורכום.

בגלל שהתרד והבצל רטובים אפשר ליצור קציצות. אני עושה אותן דקות.

לשים על נייר אפייה בתנור חום של 180 כשרואים שמקבל צבע להפוך ולתת עוד אבע שעה.

 

בתאבון

רונית

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז