קציצות כתומות

קציצות גזר ועדשים כתומות אני עושה שנים בלי מדידה מדוייקת (מה שנקרא "לפי עין"). אנסה לכמת:

12 גזרים גדולים טחונים + גי'נג'ר (כארבעה ס״מ משורש עבה). בסוף הטחינה להוסיף 6 כפות גדושות עדשים כתומות יבשות טחון דק
להוסיף כחמש כפות שמן זית, מלח ופילפל. לערבב הכל לעיסה ולהכניס למקרר לכחצי שעה.
להוציא ולגלגל קציצות על נייר אפיה לסדר צפוף ולאפות כארבעים דקות בחום 180-190.
להפוך את הקציצות בעדינות רבה ולהחזיר לתנור לעוד 20 דקות.
אני מקפידה על גזרים אורגנים כי לאחרים הרבה פעמים טעם לוואי.
בתאבון
ענת עברי

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז