קציצות חוביזה ובטטה של גילה

המרכיבים:

קערה גדולה של חוביזה בלי הגבעולים

4 תפוחי אדמה

1 בטטה גדולה

מלח

פלפל

כורכום (עדיף טרי)

הכנה:

להשרות את החוביזה במים חמים (לא להרתיח) במשך כמה דקות

כשמתקרר, לסנן ולסחוט היטב את הנוזלים

לבשל את תפוחי האדמה ולרסק לפירה

את הבטטה לרסק בפומפיה גסה.

לערבב את כל החומרים וליצור קציצות

לחמם מראש תנור ל – 180 מעלות

לאפות במשך כארבעים דקות

להפוך צד ולאפות עוד חמש דקות

תהנו!

גילה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז