קציצות בטטה וכרישה

המצרכים לכ-  20 קציצות:

2 בטטות בינוניות מגורדות

כרישה אחת גדולה (רק החלק הלבן)

3 ביצים

חופן פטרוזיליה קצוצות דק

4 כפות קמח חומוס

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

במעבד מזון טוחנים היטב את הכרישה והביצים. מוסיפים לתערובת את הבטטות המגורדות והפטרוזיליה הקצוצה. מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את קמח החומוס, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה יוצרים קציצות פכוסות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות חצי שעה.

מגישים חם או קר לצד פסטו ביתי או טחינה

 

תהנו, גילה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז