קציצות אורז אדום וברוקולי

מרכיבים:

1/2 ברוקולי שלם או שקית ברוקולי,

1 כוס אורז אדום מבושל,

1 בצל גדול קצוץ, מוזהב במחבת,

מלח, פלפל, מעט כמון, אגוז מוסקט.

 

הכנה:

לבשל האורז.

לאדות הברוקולי או לזרוק למים רותחים לכמה דקות ואז להכניס לקרים.

לטגן הבצל, להניח בצד.

לחמם תנור ל 200 מעלות.

להכניס למעבד מזון עם הסכין את הברוקולי, האורז והתבלינים.

לקצוץ למחית לא דייסתית. להוסיף את הבצל המטוגן (ללא הפעלת המעבד) לערבב.

ליצור קציצות על נייר אפיה, להכניס לתנור בחום של 200 מעלות. כעשרים דקות מכל צד עד השחמה קלה.

 

אפשר גם כרובית. וכמובן רצוי להכפיל כמויות ולהקפיא.

 

בהצלחה

מירב דדון

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז