קישואים וכרוב ממולא

קישואים קטנים או כרוב (מהסוג הרחב)

לרוקן את הקישואים…

את הכרוב לחלוט במים רותחים (או בהקפאה ליום אחד וזה יוצא מעולה כשמפשירים)

להשרות אורז מלא במים רותחים. לסנן.

לטגן בצל גדול (עם שמן זית איכותי) ולהוסיף את האורז.

תיבלתי ב-

מלח. פלפל שחור. ועל זה- רכז רימונים (בבקבוק קטן על מדפי הסופר)

אחרי טיגון של כמה דקות הוספתי פטרוזיליה קצוצה.

ועל זה מעט מים רותחים. לבשל עד התפחה חלקית.

למלא את הקישואים ולטגן מעט מכל הצדדים בסיר נוסף.

בסיר הרחב-

לטגן בצל נוסף…

להוסיף מיץ לימון בנדיבות. מלח בריא. פלפל. ומעט מים.

לסדר את הממולאים בסיר – ולמלא עוד קצת מים.

לבשל עד… שתטעמו שמוכן…

בהצלחה,

יפית ברנד

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז