קינוח אגסים ותפוחים בתנור

מרכיבים:

חצאי אגסים ותפוחים (בריא יותר לא קלופים, אבל יותר מפנק כן קלופים)
מיץ וגרידת קליפת לימון משני לימונים.
קינמון בנדיבות
הל לפי הטעם
וניל לפי הטעם

הכנה:

חוצים ומוציאים את הגרעינים מהאגסים ומהתפוחים.
מערבבים התפוחים והאגסים עם התבלינים.
מניחים בתבנית עם החלק העגול למעלה.
מחממים תנור ל- 180 מעלות, כחצי שעה.

הערה:
ניתן גם להקפיא ולהפשיר למחרת, זה שינה את המרקם, אפילו לטובה.

 

ותודה רבה לדביר על המתכון הבריא והמפנק

 

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז