מרכיבים:
1 כרוב
בוק צואי ( לא חובה )
2 גזר
חבילה צנונית או צנון דייקון ( לבן ארוך בצורתו )
1 אגס או תפוח בשל
1/2 בצל לבן
7.5ס״מ גינגר טרי
5 שיני שום
1/2 כוס פלפל חריף גרוס
חבילה בצל ירוק
מלח
צינצנת גדולה
הכנה:
במעבד מזון להכניס : צנון, תפוח או אגס ,בצל ,שום ,פלפל חריף וגינגר לערבב עד קבלת משחה חלקה.
לחתוך כרוב לקוביות או רצועות , לחתוך בצל ירוק , לחתוך גזר בקולפן לרצועות דקות ,
בקערה לערבב כרוב עם מלח ולעסות עד שהכרוב משחרר נוזלים.
להוסיף את המשחה לכרוב ולעסות היטב להוסיף גזר ובצל ירוק .
להכניס לצינצנת, להדק את הכרוב היטב, לוודא שנוזלים מכסים את הכרוב (אפשר להוסיף מים אם צריך )
לסגור עם מכסה.
לשחרר גזים כל יום.
בריאות,
שפית דנה סמור
052-5118409