קימצ׳י של דנה סמור

מרכיבים:

1 כרוב

בוק צואי ( לא חובה )

2 גזר

חבילה צנונית או צנון דייקון ( לבן ארוך בצורתו )

1 אגס או תפוח בשל

1/2 בצל לבן

7.5ס״מ גינגר טרי

5 שיני שום

1/2 כוס פלפל חריף גרוס

חבילה בצל ירוק

מלח

צינצנת גדולה

 

הכנה:

 

במעבד מזון להכניס : צנון, תפוח או אגס ,בצל ,שום ,פלפל חריף וגינגר לערבב עד קבלת משחה חלקה.

לחתוך כרוב לקוביות או רצועות , לחתוך בצל ירוק , לחתוך גזר בקולפן לרצועות דקות ,

בקערה לערבב כרוב עם מלח ולעסות עד שהכרוב משחרר נוזלים.

להוסיף את המשחה לכרוב ולעסות היטב להוסיף גזר ובצל ירוק .

להכניס לצינצנת, להדק את הכרוב היטב, לוודא שנוזלים מכסים את הכרוב (אפשר להוסיף מים אם צריך )

לסגור עם מכסה.

לשחרר גזים כל יום.

 

בריאות,

שפית דנה סמור

052-5118409

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז