קייל כרוב-על בתנור קרנצ׳י

חטיף בריא וטעים עד מאוד שהגיע לביתנו בזכות הבנות שלנו שטעמו אותו אצל חברים.

 

להלן מתכון פשוט עם תמונות:

 

שלב א: שוטפים את הקייל

שלב ב: חותכים החוצה את עמוד השדרה הקשיח

שלב ג: מייבשים כמה שניתן

שלב ד: שמים שמן זית איכותי על הידיים, ו״מלטפים״ איתו כל עלה. לאחר מכן מפזרים מעל שמרי בירה עם מעט מלח.

 

שלב ה: שמים בתנור שחומם ל 150 מעלות, בערך רבע שעה.

צריכים להיות מאוד עירניים לזמן בתנור. העלה צריך מצד אחד להתייבש לגמרי ולהפוף לקרנצ׳י, ומצד שני – להוציא בזמן לפני שנשרף.

 

וזו התוצאה:

 

זהירות – נגמר במהירות!

 

 

 

בריאוטת

אופיר פוגל, נטורופת

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז