מתכון של קארונה לקייל צ’יפס בתנור:
מרכיבים:
קייל גדול
2 כפות שמן קוקוס נוזלי בכבישה קרה
2 כפות זרעי פשתן טחונים
כפית מיץ לימון
כף שמרי בירה
כף טחינה
כפית אבקת בצל
1/4 כפית מלח בריא
הכנה:
מעלי הקייל נוציא את השדרה המרכזית הקשה ונחתוך את העלים לרצועות דקות
את השמנים ושאר החומרים נערבב בקערה עם כף
נכניס את רצועות הקייל לקערת התערובת ונעסה אותם בתוכה כחמש דקות עד שיתרככו וייספגו בתערובת
נחמם את התנור ל100 מעלות, נפרוש את עלי הקייל בתבנית על נייר אפייה, ונאפה אותם כ- 50 דקות
בריאות ועונג!