חומרים:
חבילה טופו רך או חצי קופסת יוגורט סויה איכותי של רועי גרנט
מלפפון 1 גדול או בינוני
חצי חבילת שמיר
שן שום גדולה
חצי לימון
מלח
פלפל
מי שאוהב חריף אפשר להוסיף 1 פלפל חריף
הכנה:
קוצצים את המלפפון והשמיר דק דק (לא לקלף המלפפון).
אם משתמשים בטופו רך, שמים בקערה את הטופו וטוחנים עד שהופך להיות כמו יוגורט, משחתי כזה.
מוסיפים את המלפפון והשמיר הקצוצים, מיץ מחצי לימון ושן שום כתושה, מלח פלפל לפי הטעם.
אם משתמשים ביוגורט אין צורך בבלנדר ידני.
היוגורט עדיף וטעים ובמיוחד של רועי.
תהנו
מלכה