מתכון פשוט להכנת מעדן צ’יה לבנה עם אוכמניות ורסק תפוחים
השכבה התחתונה: 2 כפות צ’יה לבנה (צ׳יאה), חצי כוס משקה שיבולת שועל, 2 כפות אוכמניות מופשרות כולל המיץ – לערבב ולהמתין כמה שעות.
השכבה העליונה: רסק תפוחים וקינמון (ושלוש אוכמניות…).
*כשהאוכמניות מפשירות יוצא קצת מיץ סגול כהה מגניב.
רוצים ליהנות מיותר בריאות מצ׳יאה? כדאי להבין את התשובה לשאלה ״האם צריך טחון זרעי צ׳יאה?״
מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים – מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883