פשטידת בטטה וברוקולי

מתכון המתאים גם לחג – פשטידת בטטה-ברוקולי

פשטידת בטטה וברוקולי מתכון

מרכיבים:

*כמות לשלוש תבניות אישיות בקוטר 14 ס”מ או לתבנית בינונית.

2 בטטות בינוניות מאודות ומעוכות לפירה

ברוקולי בינוני מאודה (רך מאוד) ומעוך במזלג

300 גר’ טופו במרקם קשה

1/2 כוס עלי כוסברה ופטרוזיליה קצוצים

רבע כוס אגוזי מלך

4-3 שיני שום כתושות

2 כפות רוטב סויה

1כף שקדיה או שמן קנולה בכבישה קרה איכותי

1/3 כוס קמח עדשים כתומות או קמח חומוס

מלח בריא ופלפל

הכנה:

לחמם תנור ל-180 מעלות

לרסק במג’ימיקס את כל המרכיבים מלבד הבטטות והברוקולי – לפי הסדר שברשימת המרכיבים. את הקמח להוסיף בהדרגה לאט שלא יווצרו גושים.

לאפות כ-35 דקות ולהניח להתייצב כשעה אחרי האפייה.

מתכון באדיבות יערה גיל גלזר,

מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה ולקבל מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים מוזמן לשלוח הודעה למספר  054-445-6883

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז