חומרים:
6 קישואים בינוניים, קלופים, מגורדים וסחוטים
3 בצלים גדולים קצוצים וסחוטים
אוקרה (החומר שנשאר מהכנת חלב סויה מכוס פולים)
1/2 כוס קמח אורז
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן זית
5 כפות פשתן טחון
5 כפות מיסו בהיר
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים ודוחסים לתבנית משומנת 26 ס”מ. אופים בתנור שחומם מראש ל 180, מעל לשעה.
הערה: פשטידה דומה, 3 סלקים במקום הקישואים, 1 בצל במקום 3, כמון וכורכום – יצא נפלא.
תהנו
תגובות אחרונות