מתכון בריאות להכנת פשטידות אישיות מפטריות ומבצל.
מרכיבים:
1 בצל סגול בינוני חתוך לרצועות דקות
כ-15 פטריות יער קטנות (פורטבלו. לא קטנטנות) טריות מאוד חתוכות דק.
1 חב’ טופו
2 כפות קמח שקדים
2 כפות פתיתי בירה
2 כפות פשתן טחון
מלח ופלפל
אפשר וכדאי: מעט קינמון
הכנה:
לחמם תנור ל-180 מעלות.
להזהיב את הבצל במחבת נונסטיק (אפשר בלי שמן)
להוסיף פטריות ולהקפיץ מעט.
לשפוך נוזלים ולתבל.
לטחון את הטופו במעבד מזון למרקם של גבינה. אם נשאר פירורי להוסיף מעט מים.
להוסיף קמח שקדים, פתיתי בירה ופשתן.
להעביר לקערה ולערבב טוב עם הבצל והפטריות.
להעביר לתבניות משומנות ולהדק. אפשר לפזר לפני כן מעט שומשום קלוי בתחתית.
לאפות כ-20 דקות.
מתכון ותמונות באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים – מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883