מתכון פשוט לפשטידת בריאות ללא גלוטן
מרכיבים:
1 כרישה/פרסה
1 צרור פטרוזיליה
2 תפוחי אדמה
1 בצל יבש גדול
1.5 כוסות קמח כוסמת
3 ביצים
1 כפית כורכום
1 כף פלפל שחור
2 כפות קצח
1 כף מחוקה מלח בריא
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
1 כוס מים מינרלים
הכנה:
חותכים את הכרישה ובצל לטבעות. את תפא לפרוסות. קוצצים גס את הפטרוזיליה. בקערה מערבבים את כל החומרים.
אופים בתנור בחום של 220 מעלות צלסיוס, 15 דקות.
מנמיכים את חום ל 180 מעלות ואופים עוד 45 דקות.
מתכון באדיבות מלכה לוי גורן