מצרכים
- 500 גר ברוקולי
- 250 גר' פטריות
- מעט שמן זית
- שני בצלים גדולים
- 1/3 כוס אורז לא מבושל
- מלח בריא
- פלפל שחור
- טיפה אגוז מוסקט
אופן ההכנה
- לחמם מחבת כשהמחבת חם לקלות קלות את האורז ל 2-3 דקות
- לאחר מכן לטחון את האורז במטחנת קפה
- לקצוץ את הבצל ולאדות אותו על המחבת עד קבלת צבע שקוף
- לקצוץ את הברוקולי ואת הפטריות ולאדות אותם קלות במחבת
- לאחר מכן לערבב את כל המצרכים כולל התבלינים ולהעביר את כל העיסה לתבנית
- תנור על חום גבוה עד שהפשטידה מוכנה
- הפשטידה מעט מתפוררת אבל טעימה מאוד במיוחד לאחר 12 שעות במקרר
המתכון באדיבות פיני.
תגובות אחרונות