פשטידת אורז וקישואים

טוחנים קישואים במעבד מזון, (מרחיקים את הנוזלים הרבים שהקישואים מפרישים, אפשר להכניס את המיץ למרקים קיימים או עתידיים)

מוסיפים עשבי תיבול, אפשר להוסיף גם קוביות מגבעולי סלרי ובצל ירוק
שום (6 – 7 ) שינים.
מוסיפים אורז מלא בהיר, וממשיכים לעבד.
להוסיף מלח בריא, כורכום, כמון בנדיבות, וגם מעט קארי. אפשר להוסיף קצת פפריקה חריפה.
בתבנית פיירקס, משומנת בתרסיס שמן זית, לשטוח אורז מבושל, ומעליו למרוח את הבלילה.
לפזר על פני הפשטידה פפריקה מתוקה, גרגירי אורז, וגרגירי קימל.
לחילופין: ניתן לא לסחוט את הקישואים, ולהמשיך בערבול יחד עם כל כמות האורז המיועדת
ולאפות את הכל יחד.

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז