פסטה פסטו משודרג

– מכינים רוטב פסטו מעלי ריחן, שום, שמן זית, ומלח ואגוזי קשיו (שמחליפים את הצנוברים ונותנים מרקם קרמי "כמו שמנת").

– מבשלים פסטת אורז (או כוסמת או חיטת דורום*) למצב "אל דנטה" (בישול קצר שמשאיר את הפסטי חצי קשה).

– מערבבים מיד עם כמות נדיבה של פסטו.

– אפשר להוסיף שילוב מיוחד ומוצלח של שמרי בירה (קונים שבבים בחנות הטבע) יחד עם שקדים יבשים טחונים (אן שמכינים לבד, או שקונים). נותן תוספת מאוד מיוחדת. ממש כמו פרמז'ן, רק יותר טעים (-:

*אם בוחרים פסטה מחיטת דורום, אז המתכון כולל גלוטן ופוטנציאל לגרום אלרגיה.

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז