פסטה מלאה עם רוקט ואזוב

מבשלים פסטה מחיטה מלאה אורגנית.
מסננים שוטפים ומסננים.
הערה חשובה: תמיד מומלץ להכין פסטה ״אל – דנטה״. משמע, בישול קצר, והשארת הפסטה מעט קשה. זה מוריד מאוד את האינדקס הגליקמי של הפסטה.
בסיר חדש מבשלים
1 קג עגבניות
3 שיני שום פרוס
1/4 כוס אזוב
שמן זית כתית מעולה
פלפלת אדומה חריפה
חומץ תפוחים
רוטב סויה דל נתרן
בערך 10 דקות.
מעבירים את הפסטה לסיר עם העגבניות ומערבבים.
מכבים את האש.
מוסיפים 200 גרם עלי רוקט.
מערבבים.
תמונה ומתכון מאת מלכה לוי גורן

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז