פסטה אפונה, טופו, מנגולד ועגבניות מיובשות

מתכון לפסטה פוסילי אפונה עם טופו, עגבניות מיובשות ומנגולד

מרכיבים:

1 חבילה פסטה פוסילי (האפונה כבר בפנים)

שמן קנולה כבישה קרה
2 חב’ טופו במרקם קשה חתוך לקוביות
12 פרוסות עגבניות מיובשות רכות (אם הן קשות – להשרות לחצי שעה במים רותחים) חתוכות לרצועות דקות
-כף גדושה אורגנו מיובש
חב’ עלי מנגולד (רצוי אורגני) חתוכים לרצועות רחבות
רוטב סויה איכתוי (עדיף מיפן)
מיץ מלימון שלם

 

פסטה פוסילי טופו עגבניות

הכנה:
לבשל את הפסטה לפי ההנחיות על הקופסה (בערך 7 דקות אחרי הרתיחה), לשטוף ולסנן.
בווק: להקפיץ את הטופו במעט שמן וכשהוא מתחיל להשחים להוסיף את רצועות העגבניות והאורגנו ולהקפיץ יחד כדקה.
להוסיף את רצועות המנגולד ורבע כוס מים (לא יותר!), לערבב, להקטין אש, לכסות ולבשל 5 דקות עד שהעלים מתרככים.
לערבב עם עם האטריות ולכבות את האש.
לשפוך על התבשיל כשליש כוס רוטב סויה (או יותר, לפי המליחות הרצויה – גם העגבניות מלוחות).
להוסיף מיץ לימון ולערבב.
לפזר מעל פרוסות שקדים קלויות.

 

מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים  –  מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז