פלפלים כבושים – הכנה ביתית

פלפלים כבושים בצורה טבעית עשויים לסייע לאיזון המיקרוביום – פלורת החיידקים במעי – שחשובה כל כך לבריאות של כולנו.

דרך ההכנה:

  • חותכים את הפלפלים לרבעים. מניחים בתבנית על נייר אפיה. מזליפים מעט שמן איכותי. מפזרים מלח ופלפל שחור. אופים בחום המקסימלי של התנור חצי שעה.
  • מעקרים את הצנצנת במים רותחים כולל  המכסה.
  • בסיר מרתיחים מים.
  • מעבירים את הפלפלים האפויים לצנצנת.
  • מוסיפים ל10 פלפלים 5-6 שיני שום פרוסות. כף מלח בריא. ומים רותחים עד למעלה. המים יכסו את הפלפלים.

זהו.  מוכן לאכילה למחרת.
מחזיק במקרר שבועיים שלושה.

יש להקפיד לא להכניס ידיים או מזלג שבו אכלתם כדי לשמור על עיקור המוצר.

 

הכנת פלפלים כבושים בבית

 

מתכון ותמונה באדיבות מלכה לוי גורן

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז