פלפלים כבושים במלח ולימון

הסבר כיצד להכין בבית פלפלים כבושים

 

המרכיבים:
500 גרם פלפלים
1  לימון
1 כף מלח
שמן בריא

 

הכנה:
מטגנים בשמן את הפלפלים מכל הצדדים. מכסים את המחבת ומניחים להצטנן.

מכניסים לצנצנת מעוקרת את הפלפלים ואת הנוזלים שהגירו.
מוסיפים מיץ מחצי לימון,  כף מלח וטבעות מחצי לימון.
מוזגים שמן עד לקצה הצנצנת כדי למנוע עובש. ובצורה זו גם מקבלים בסוף התהליך שמן חריף.

לא שוכחים לעקר גם את מכסה הצנצנת.

שומרים במקרר. חיי המדף ארוכים ללא חומר משמר.

יש להקפיד לא להכניס אצבעות לתוך הצנצנת או מזלג שנגוע ברוק.

 

מתכון באדיבות מלכה גורן לוי

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז