מצרכים:
1 ק”ג תרד שטוף וקצוץ
1 כוס מים
1/2 כפית מלח
בסיר מבשלים כ- 10 – 15 דקות לסנן ולתת לזה להתקרר
במחבת
4-3 כפות שמן לחמם להוסיף 1/2 כפית זרעי כמון עד לצבע חום כהה.
מוסיפים חופן גדול של בצל קצוץ דק ופלפל חריף לפי הטעם
מועכים שום וג’ינג’ר בכותש ומוסיפים 2 כפיות מהמשחה, ממשיכים לערבב
מוסיפים 300 ג”ר טופו חתוכה לקוביות 2X2 ס”מ ומערבבים בעדינות.
מעבירים את התרד הקר לבלנדר + 3/4 כוס מים ומרסקים למשחה ומוסיפים למחבת
מתבלים במלח ו-1/2 כפית גראם מסאלה מוסיפים מעט מים לניקוי הבלנדר וממשיכים לבשל על אש בינונית לעיבוי
מגישים
ותודה רבה למשה בקר שהביא לנו את המתכון הישר מהודו !