המרכיבים:
3 כוסות של חומוס מושרה למשך לילה,
1 בצל קטן,
3 שיני שום,
חצי כוס פטרוזליה,
חצי כוס כוסברה טריה,
כף כמון טחון,
כפית פלפל אדום,
כפית מלח,
1/3 עד 1/2 כוס שמן זית,
2 כפות קמח (אפשר לטחון שיבולת שועל ולהשאיר את ה”קמח זה קמח זה קמח” בחוץ).
הכנה:
טוחנים הכל יחד ומגלגלים כדורים קטנים (ידיים רטובות או במים או בשמן). מניחים על נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 25-30 דקות.
מתכון במקור של הנטורופתית יעל כהן, ששודרג על ידי שיפי. תודה לכן!
בתאבון.
תגובות אחרונות