פלאפל בתנור

המרכיבים:

3 כוסות של חומוס מושרה למשך לילה,

1 בצל קטן,

3 שיני שום,

חצי כוס פטרוזליה,

חצי כוס כוסברה טריה,

כף כמון טחון,

כפית פלפל אדום,

כפית מלח,

1/3 עד 1/2 כוס שמן זית,

2 כפות קמח (אפשר לטחון שיבולת שועל ולהשאיר את ה”קמח זה קמח זה קמח” בחוץ).

הכנה:

טוחנים הכל יחד ומגלגלים כדורים קטנים (ידיים רטובות או במים או בשמן). מניחים על נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 25-30 דקות.

מתכון במקור של הנטורופתית יעל כהן, ששודרג על ידי שיפי. תודה לכן!

בתאבון.

תגובות אחרונות