פטריות:
כ-3 סלסלות מיקס פטריות: שימאגי, שמפיניון, פטריות יער, שיטאקי, מלך היער.
להלהיט מחבת רחבה נון סטיק עם מעט שמן זית.
להקפיץ בווק את הפטריות + שמן זית איכותי
תיבול:
2 ענפי טימין טרי, 2 כפות רוטב סויה.
1-2 כף בהרט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס.
קרם:
2 כוסות שעועית לוביה (יבשה) מבושלת
4 קישואים פרוסים צלויים בתנור עם שמן זית איכותי.
4 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
1/2-1 כפית מלח.
הגשה:
למרוח את הקרם החם מלמטה ולפזר את הפטריות למעלה.
למעלה: תלתלי נבטי אפונה/פטרוזילה קצוצה/בצל ירוק
מתכון ותמונה באדיבות אסנת קפרא: 0545282542
בקישור הזה פרטים על סדנת בישול מעולה שהיא תערוך בקרוב.