פטריות ממולאות בבריאות

מרכיבים:

כ-12 פטריות גדולות למילוי (או 24 בינוניות)

מילוי:

כ- 2 כוסות שקדים ללא קליפה

10-8  עגבניות מיובשות מרוככות במים רותחים

1 חב' ערמונים קלופים

שליש כוס שמן זית איכותי

4  שיני שום

רגלי הפטריות

חצי כוס עלי בזיליקום

כפית מלח בריא

פלפל שחור

 

הכנה:

את כל המרכיבים של המילוי לטחון במעבד מזון

אם העיסה קשה להוסיף קצת מים לאט ולפי הצורך

*שדרוג: למלא ולהשאיר שקע לשכבה של עוד מילוי: בטטה רכה מעוכה לפירה (אפשר במיקרוגל או לאדות), 2 כפות פתיתי בירה, קצת רוטב סויה איכותי (מיפן)

*אפשר למרוח על החלק החיצוני של כל פטריה תערובת של שמן זית, שום ומלח

למלא את הפטריות ולאפות על 200-180 מעלות עד שמשחימות (מהר יחסית)

 

מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,

מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה ולקבל מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים מוזמן לשלוח הודעה למספר  054-445-6883

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז