פטריות במילוי טופו, פטריות וערמונים

מתכון בריאות לפטריות במילוי טופו, פטריות וערמונים

מרכיבים:

*ל-7 פטריות ממולאות בינוניות.

10 פטריות פורטבלו בינוניות.
250 גר’ טופו
1 חב’ ערמונים קלופים (100 גר’)
3-2 שיני שום כתושות
2 כפות פתיתי בירה
כפית שטוחה קינמון צילוני
מלח בריא ופלפל
לציפוי הפטריות מבחוץ – כף שמן (זית / גרעיני ענבים / שקדים), חצי כפית שום כתוש, מלח.
לקישוט – שקדים חתוכים ל”גפרורים”.

 

כך הפטריות נראות לפני התנור:

פטריות במילוי טופו לפני תנור

הכנה:

לחמם תנור ל-180 מעלות.
להבריש על גב הפטריות והשוליים שלהן שמן עם שום ומלח.
לפרק את רגלי הפטריות ולהניח במעבד מזון יחד עם 3 מהפטריות, חתוכות לחתיכות גדולות, ועם כל יתר מרכיבי המילוי. לרסק עד למרקם של ממרח.
למלא את הפטריות. לקשט למעלה בשקדים חתוכים.
לאפות 15 דקות.

*אפשר גם לאכול את המילוי כממרח, וגם למלא פטריות בגרסה לא אפויה לאוהבי ה-raw.

 

וכך הפטריות נראות אחרי התנור:

פוריות במילוי טופו

 

מתכון באדיבות יערה גיל גלזר,

מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים  –  מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז