פול, קישואים מאודים בשיא הבריאות

מתכון פשוט להכנת תבשיל ירקות מאודים השומרים על מרבית נוגדי החימצון, המינרלים והויטמינים.

 

מרכיבים:

1 בצל
5 גבעולים מהחלק הלבן של סלק עלים
2  קישואים
1 כוס פול ירוק מוקפא ומופשר
3 בצלים ירוקים
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
1 כף אורגנו מיובש

מלח בריא

פלפלת חריפה

 

תבשיל פול וקישואים מאודים

 

הכנה:

מאדים את כל המרכיבים למשל כחצי שעה, עדיףבמים מינרלים / איכותיים.

בצלחת מוסיפים שמן זית כתית מעולה וחומץ תפוחים.

 

מתכון ותמונה באדיבות מלכה גורן לוי

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז