פולי סויה קלויים מתובלים

מתכון ששידרגה משתתפת בסדנה לאיזון והורדת תרופות ללחץ דם, כולסטרול, סוכר ומשקל. כשמקפידים על מרכיבים בריאים, היצירתיות מתגברת והתוצאות נהדרות!

קערה עם פולי סויה קלויים בבית

המרכיבים הדרושים להכנת פולי סויה קלויים בבית

כוס פולי סויה
כפית מלח בריא
כפית פפריקה
צ׳ילי
כמון
אפשר במקום אבקת ווסאבי, או גראם מסאלה

 

הסבר להכנת פולי סויה קלויים

משרים את הסויה ללילה, ואז מבשלים כשעתיים בסיר עם מים.

פולי סויה לאחר השרייה במים ובישול

מסננים, מערבבים עם התבלינים ומשטחים בתבנית. מכניסים לתנור שחומם ל 200 מעלות, לכ- 30-40 דקות.
מערבבים מדי כ 10 דקות כדי שלא יישרף עד שהפולים קריספיים.

פולי סויה קלוים בתנור

מתאים לנישנוש סתם ככה או כתוספת לסלט

 

ותודה רבה להילה על המתכון ועל התמונות!

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז