פאייה בנוסטלגיה לספרד

לטגן בשמן קנולה איכותי (כבישה קרה) בצל גדול ולהוסיף כמה שיני שום, פלפל אדום וחצילים חתוכים דק ודי גדול.

אחרי שקיבלו קצת צבע להוסיף הרבה פטרוזיליה קצוצה, 5 עגבניות די רכות חתוכות לקוביות, מלח ופלפל, ולאדות מעט עם מכסה.

להוסיף 2 כוסות אורז ו-3 כוסות מים + 3 כפות רסק עגבניות.

לערבב, לבשל עד רתיחה ולהקטין אש עד שמוכן (לבדוק אם צריך להוסיף עוד קצת מים, תלוי כמה יצאו מהירקות).

 

 

מתכון באדיבות יערה גיל גלזר, מקבוצת הוואטסאפ: ״טבעוני(ת) זה אני״

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז