עוגת קיץ גרנולה אגוזים ופירות

מתכון לעוגת קיץ בהשראת יערה ממסעדת Divine Nature בדהרמקוט, דרמסלה.

מדובר בעוגת בריאות ״נאה״ (raw).

שימו לב לתמונות כהשראה ליצירתיות ולאסטטיקה האפשריים בעוגה זו.

עוגת בריאות חגיגית

מרכיבים:
*לארבע תבניות אישיות בקוטר 12 ס”מ (המלצה: לאכול בזוג, זה משביע לכל היום. 🙂

תחתית:
כוס גרנולה
כוס שקדים טחונים (קלופים או לא)
10 אגוזי ברזיל
4 תמרים
חצי כפית קינמון
כמה טיפות תמצית וניל
מעט מים פושרים

מילוי:
1.5 מנגו (חצי לשמור למילוי-קישוט למעלה)
חצי כוס שקדים קלופים טחונים
2 כפיות ריבת פסיפלורה ללא תוספת סוכר סנט דלפור
2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל טבעוני

למעלה:
פירות חתוכים, שקדים, אגוזים, פיסטוקים.

 

עוגה קיצית פירות ואגוזים

הכנה:
טוחנים במג’ימיקס את כל המרכיבים היבשים, ומוסיפים מעט מים פושרים עד שמתקבל מרקם של בצק (פחות מרבע כוס).
משטחים בתבניות משומנות.
מרסקים במג’ימיקס את מרכיבי המילוי וממלאים את התבניות.
מקשטים בפירות חתוכים, אגוזים, שקדים וכו’.

עוגת גרנולה

עוגת קיץ

מתכון ותמונות באדיבות יערה גיל גלזר,

מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים  –  מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883

תגובות אחרונות