עוגת גזר נא (RAW) בציפוי קרם

לציפוי :

כוס ורבע קשיו טבעי, מושרים במים למשך שעה ומסוננים

חצי כוס קרם קוקוס ללא חומרים משמרים

2 כפות לימון סחוט

1 כפית תמצית וניל איכותית

 

לעוגה :

2 כוסות גזר מגורר

2 כוסות תמרים מסוג מג'הול ללא הגלעינים

2 וחצי כוסות אגוזי מלך טבעיים

2 כפיות תמצית וניל

¼ כפית מלח

כפית קינמון גדושה

קורט ג'ינג'ר

קורט אגוז מוסקט

חצי כוס קמח שקדים או קמח קוקוס

רבע כוס צימוקים

 

אופן ההכנה :

להכניס את כל מצרכי הציפוי לבלנדר איכותי ולערבל לתערובת קרמית חלקה. לשמור בקירור.

להכניס למערבל מזון את התמרים ולערבל לתערובת חלקה ודביקה. לשמור בצד. להכניס למעבד את האגוזים, התבלינים והוניל. לערבל.

להוסיף את התמרים, הגזר ולערבל בפולסים לאחידות, לשים לב לא לטחון יותר מדיי.

להעביר את התערובת לקערה, להוסיף את הקמח והצימוקים. להעביר לתבנית. לשפוך מעל את הציפוי. להכניס להקפאה לשלוש שעות שהציפוי יתייצב. לפרוס ולהגיש.

 

ותודה רבה מאוד לנטורופתית אפרת נפתלי על המתכון!

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז