מרכיבים
כוס וחצי קמח שקדים
חצי כוס שיבולת שועל דקה
1/4 כוס פיסטוקים טבעיים קצוצים
1/4 כוס גרעיני דלעת טבעיים
כפית סודה לשתייה
כף זרעי פשתן
כף זרעי צ’יה
חצי כפית קינמון
קורט מלח
2 כפות חמוציות ללא סוכר
2-3 כפות צימוקים
כפית תמצית וניל
10 כפות מייפל טבעי / סילאן טבעי
4 כפות שמן קוקוס
1 כף שקדיה
1/3 כוס מים
אפשרות : למי שאוהב ממש מתוק, להוסיף עוד 2 כפות מייפל או סילאן או להוסיף שבבי שוקולד מריר 70%.
אופן ההכנה :
לחמם תנור ל 150 מעלות. להכניס לקערה את כל המצרכים היבשים ולערבב. להוסיף את המצרכים הנוזליים. לערבב היטב.
ליצור בערך 18 עוגיות גדולות. להכניס לתנור ל 20 דקות. להפוך צד ולאפות עוד 2-3 דקות.
לצנן לפני האכילה.
שפע של בריאות בעוגיות. מכילות סיבים תזונתיים, אבץ, מעט חלבון, סידן, מעט ברזל.
מתכון באדיבות הנטורופתית אפרת נפתלי