עוגיות שיבולת שועל

– 2 כוסות שיבולת שועל
– כוס חלב אורז או חלב שיבולת שועל
– חצי כוס דבש/סילאן
– אפשר להוסיף אגוזים וכו' – כיד הדמיון

לבשל את שיבולת השועל בחלב בישול קצר (על מנת שתתרכך ותהיה יותר דביקה בהעדר ביצים)
להוסיף את יתר החומרים ולערבב.
אם רטוב מידי להוסיף שיבולת שועל, אם יבש להוסיף חלב או דבש.
לקרוץ עיגולים על תבנית מרופדת ולאפות בחום בינוני כ-30 דקות.

 

תהנו

דרומית

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז