כמויות לכ 22 עוגיות
מצרכים
- 2 כוסות קווקר גס (לא מהיר הכנה)
- 1/2 עד 3/4 כוס אגוזים או שקדים או שניהם קצוצים
- 2 כפות דבש (לא ניסיתי עם סילן או אגבה)
- 3/4 כוס רסק תפוחים (תפוחי גרנד חמוצים מבושלים)
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כפית קינמון
אופן ההכנה
- לערבב את את כל ביחד להמתין כ5 דקות
- להכין 2 תבנית עם ניר אפייה לחלק את התערבות בעזרת 2 כפות לשטח כל עוגית בעדינות עם כף
- לאפות כ20-30 דקות עד שהעוגיות שחומות - יותר מדי אפייה מייבשת אותן ושורפת אותן!
נשארה לי כחצי כוס תערובת ושמתי את זה במקרר לימיים - הוספתי קצת חלב סויה (אפשר חלב אורז) הקווקר היה רך. ארוחת בקר נהדרת!