עדשים עם מנגולד

מצרכים
- 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
- 8 עלי מנגולד- לבן וירוק מופרדים וחתוכים
- עדשים חומות מושרות מראש
- 2 בטטות חתוכות לקוביות קטנות
- קצת מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מאדים בשמן זית את הבצל. כשזהוב מעט מוסיפים את החלק הלבן של המנגולד.- 2-3 דק' נוספות של אידוי.
  2. מוסיפים את הירוק של המנגולד לעוד 2-3 דק' אידוי.
  3. מסננים את העדשים ומוסיפים לתבשיל וגם את הבטטות.
  4. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  5. מוסיפים קצת מים ומבשלים עד שהעדשים רכות.
  6. הצעות לגיוון- במקום בטטה אפשר קישואים ובסוף הבישול עם ההגשה לסחוט לימון...

תמר רז - דיאטנית ומטפלת בשיאצ'ו - סדנת חורף 2013

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז