סלק קאבאס – כבוש

מרכיבים:

3 סלקים בינונים

2 כפיות מלח

4 כוסות מים

צינצנת גדולה

 

הכנה:

לחתוך סלק לקוביות בגודל 2.5 ס״מ ולהכניס לצינצנת. להוסיף מלח ומים ולוודא שהסלק מכוסה בנוזל.

לחסות צינצנת ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 3 ימים. ככל שהסלק יעמוד הוא יהיה יותר חמצמץ. ברגע שמרוצים עם התוצאה להעביר לבקבוקים ולאטום עם פקק.

אפשר לחזור על התהליך עם הסלק שנשאר עד 3 פעמים , פשוט להוסיף עוד מלח ומים כמו בפעם הראשונה.

 

שפית דנה סמור.

052-5118409

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז