סלט קינואה שחורה עם כרוב, כרובית ופיטאיה

מתכון לסלט קינואה שחורה עם כרובית, כרוב ופיטאיה סגולה

מרכיבים:
רבע כרוב קטן – חתוך לחתיכות גדולות
כרובית קטנה – מפורקת לפרחים ומעט מהגזע
חצי חבילה כוסברה אורגנית
כוס קינואה שחורה מבושלת ומקוררת (המלצה – לבשל חבילה שלמה ולהקפיא בקופסאות זכוכית).
1 פיטאיה סגולה (לא הכרחי אבל מוסיף) – חתוכה לקוביות.
חצי כוס שומשום מלא קלוי (לא מתאים למי שצריך תפריט אנטיאלרגני)

רוטב:
מיץ מלימון גדול
3 כפות שמן זית בכבישה קרה
3-2 כפות רוטב סויה איכותי
כפית סילאן (לא הכרחי)

 

סלט קינואה שחורה

הכנה:
להניח את חתיכות הכרוב ופרחי הכרובית במעבד מזון יחד עם הכוסברה. לקצוץ דק בפולסים קצרים. להעביר לקערה ולערבב עם הקינואה והפיטאיה.

לערבב את מרכיבי הרוטב ולהוסיף לסלט.

להוסיף שומשום קלוי לפני ההגשה.

 

מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים  –  מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז