מתכון לסלט קינואה, פפאיה ועלים ירוקים
מרכיבים:
1/2 פפאיה בינונית קשה קלופה וחתוכה לרצועות דקות בג’וליאני
1 חב’ עלי ביבי אורגנים חתוכים גס
1/2 כוס כוסברה/פטרוזיליה קצוצה
1 כוס קינואה אדומה מבושלת
1/4 כוס גרעיני דלעת (הערה מאופיר: גרעיני דלעת לא תמיד מתאימים מבחינה תזונתית/בריאותית לתהליכי הבראה)
לרוטב: 3 כפות שמן זית איכותי, כפית גדושה חרדל דיז’ון אורגני, כפית שטוחה סילאן, מיץ מלימון שלם, מלח.
הכנה:
לערבב את כל המרכיבים עם הרוטב לפני ההגשה.
מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים – מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883