סלט קינואה ועדשים עם ארוגולה, עגבניות מיובשות וצלפים

מתכון פשוט לסלט קינואה עם עדשים ותוספות מעניינות

חומרים:
כוס קינואה מבושלת
כוס עדשים שחורות קטנות מבושלות (לא יותר מדי)
כ-2 כוסות עלי ארוגולה (רצוי אורגנית) חתוכים גס
חצי כוס צלפים מוחמצים
חצי כוס עגבניות מיובשות קצוצות
3-2 שיני שום כתוש
גרעיני דלעת ושקדים חתוכים
שמן זית איכותי
לימון
מלח בריא ופלפל

*לערבב את כל מרכיבי הסלט, להוסיף שמן זית ומיץ מלימון שלם, לתבל במלח ופלפל.

 

סלט קינואה עדשים ארוגולה

 

 

מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים  –  מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883

תגובות אחרונות