סלט קינואה אבוקדו וירקות אלגנטי

מתכון לסלט אביבי טעים ובריא

מרכיבים:

רבע כרוב סגול קטן

אבוקדו הס גדול ולא רך מדי

15-12 עגבניות שרי תמר

כוס קינואה אדומה מבושלת ומקוררת (כ-3/4 כוס מים על חצי כוס קינואה).

שליש כוס גרעיני דלעת

לרוטב: כף שטוחה חמאת פיסטוק, מיץ מלימון שלם, כפית חרדל גרגרים אורגני, מלח בריא ומעט מים

סלט קינואה אבוקדו

 

הכנה:

לחתוך את הכרוב לרצועות דקות;

את האבוקדו לחלק ל-4 לאורך, להפריד בעדינות מהגלעין ולחתוך לפרוסות לרוחב;

את העגבניות לחתוך לרבעים לאורך.

לערבב בעדינות עם הקינואה, להוסיף גרעינים, ולבסוף את הרוטב – ממש לפני ההגשה.

 

מתכון באדיבות יערה גיל גלזר,

מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים  –  מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז