מתכון לסלט אביבי טעים ובריא
מרכיבים:
רבע כרוב סגול קטן
אבוקדו הס גדול ולא רך מדי
15-12 עגבניות שרי תמר
כוס קינואה אדומה מבושלת ומקוררת (כ-3/4 כוס מים על חצי כוס קינואה).
שליש כוס גרעיני דלעת
לרוטב: כף שטוחה חמאת פיסטוק, מיץ מלימון שלם, כפית חרדל גרגרים אורגני, מלח בריא ומעט מים
הכנה:
לחתוך את הכרוב לרצועות דקות;
את האבוקדו לחלק ל-4 לאורך, להפריד בעדינות מהגלעין ולחתוך לפרוסות לרוחב;
את העגבניות לחתוך לרבעים לאורך.
לערבב בעדינות עם הקינואה, להוסיף גרעינים, ולבסוף את הרוטב – ממש לפני ההגשה.
מתכון באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים – מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883