סלט קולורבי וברוקולי

מרכיבים:

2 קולרבי, חתוך לרצועות דקות

שמן זית

300 גרם ברוקולי קפוא/ 1 ראש ברוקולי גדול חתוך לפרחים

3 שיני שום קצוצות

כוס שעועית שחורה מבושלת

מלח, פלפל

רוטב : 2 כפות חמאת שקדים, 2 כפות שמן שומשום, 2 שיני שום כתושות, כפית לימון סחוט

להגשה : חופן שקדים קצוצים, מעט קלויים

אופן ההכנה :

לחמם תנור ל 200 מעלות. להכניס את פרוסות הקולרבי עם שמן זית, מלח, פלפל למשך 25 דקות. להוסיף את הברוקולי והשום ולהכניס ל 10 דקות נוספות.

להוציא מהתנור ולקרר.

להכניס לקערה את השעועית השחורה עם יתר המצרכים. לערבב את מצרכי הרוטב לתערובת אחידה ולשפוך לקערה. לערבב, לפזר שקדים ולהגיש.

סלט מזין ובריא, מכיל סיבים, חלבון מהצומח, נוגדי חימצון, סידן. טוב לתהליכי דיטוקס, לאיזון סוכר, לבריאות הלב וכלי הדם, לאיזון הורמונלי ולשמירה על בריאות העצמות.

מתכון באדיבות הנטורופתית אפרת נפתלי

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז