מתכון לסלט בריא וצבעוני שניתן להכינו כסלט חם או קר
חומרים:
1 בצל סגול
1 קולורבי
1 סלק
3 גזרים
2 כוסות עדשים שחורות קטנות מבושלות
חצי כוס גרעיני דלעת קלויים
רוטב:
מיץ מלימון שלם
2 כפיות חמאת בוטנים טבעית
3 כפות רוטב סויה איכותי
כפית סילאן טבעי
הכנה:
לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן במעט שמן שומשום.
לגרר בנפרד קולורבי, גזר וסלק בפומפיה הדקה של המג’ימיקס ולספוג נוזלים בנייר סופג.
לערבב ולהוסיף בצל ועדשים.
*לגרסה חמה: להקפיץ את הירקות יחד או בנפרד במעט שמן שומשום.
לערבב את מרכיבי הרוטב ולהוסיף לפני ההגשה יחד עם הגרעינים.
מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים – מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883