סלט עונות מעבר

מתכון לסלט מתוק-חמוץ וגם קצת מלוח ומעט חריף בזכות הרוקט – מתאים לאווירת עונת המעבר הקצת משוגעת.

3-2 כוסות עלי רוקט חתוכים לרצועות
1 פומלית קלופה, חתוכה לעיגולים ומפורקת לפלחים, ועוד חצי פומלית סחוטה למיץ (לרוטב)
תפוח ירוק חמוץ גדול חתוך דק
גזר גדול חתוך עם קולפן
1 רימון אדום מפורק לגרעינים

רוטב: מיץ מלימון שלם, מיץ מחצי פומלית, שמן זית איכותי ומלח בריא.

למעלה: שקדים קלויים וגרעיני דלעת.

 

סלט בריא לעונת המעבר

 

 

מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים  –  מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883

 

תגובות אחרונות